Schuldhulpverlener MKB

Menzing & Partners is een juridisch adviesbureau met als specialisatie schuldhulpverlening aan het midden- en klein- bedrijf. Wij werken in een team van enthousiaste collega’s en zijn op zoek naar een gemotiveerde schuldhulpverlener (m/v) die ons team komt versterken.

Wij zijn op zoek naar iemand die in staat is geheel zelfstandig, vanaf inname dossier tot en met einde afhandeling, een traject schuldhulpverlening uit te voeren voor (ex-)zelfstandigen. Je wordt hierbij ondersteund door een ervaren team van administratief medewerkers.

Jouw werkzaamheden omvatten, onder andere:

Het zelfstandig voeren van intakegesprekken met (ex-)zelfstandigen met financiële moeilijkheden en het formuleren van een plan van aanpak.

Behandeling van dossiers zowel inhoudelijk als procesmatig met als doel een maximale oplossing van de schuldenproblematiek tot stand te brengen.

Het opstellen van saneringsvoorstellen, dwangakkoorden en Wsnp verzoeken waarbij je begeleiding biedt ter zitting bij rechtbanken.

Wij vragen:

HBO denk- en werkniveau met aantoonbare ervaring op het gebied van schuldhulpverlening. Je dient kennis te bezitten op juridisch en financieel gebied en ervaring te hebben van relevante software. Je dient te beschikken over een zakelijke instelling, waarbij accuratesse, overtuigingskracht, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid noodzakelijk zijn. Uiteraard beschik je over uitstekende schriftelijke en mondelinge vaardigheden en ben je in het bezit van een rijbewijs.

Wij bieden:

Een veelzijdige en afwisselende functie in een dynamische en professionele schuldhulpverleningsorganisatie met een marktconform salaris. Flexibele werktijden zijn mogelijk. Voor nadere informatie kun je telefonisch contact opnemen met Martin Menzing of Annelies Klop. Interesse? Dan verzoeken wij je schriftelijk te reageren door middel van een sollicitatiebrief vergezeld van je CV.

Menzing & Partners | Hessenweg 180 | 3731 JN De Bilt | 030-2721020 | info@menzing-partners.nl

Acquisitie niet gewenst